Vaasan sukujuhla 15.6. – 16.6.2018 lähestyy

Tervetuloa seuraavaan sukujuhlaamme Vaasaan. Mikäli olet kiinnostunut sukuneuvoston jäsenyydestä, toivomme, että voimme tutustua Sinuun Vaasassa. Vuosikokouksessa nimetään uusi neuvosto. Tällä hetkellä meitä on puheenjohtaja ja 14 muuta jäsentä. Jokaiselle on oma paikkansa neuvostossa ja olen ollut hyvilläni siitä, miten idearikasta väkeä meillä on. Kehittyminen on kuitenkin jatkuva olotila, joten tervetuloa kehittämään toimintaa edelleenkin. Kokoukset pidetään kaksi kertaa vuodessa, yleensä Tampereella.

Vaasan sukujuhlan teemana on sukututkimus. Syksyn lehdessä ilmoitamme tarkemmin, keitä paikalle on tulossa puhumaan ja esiintymään. Ohjelmaa on luvassa perheen pienimmillekin, mutta aikataulutus on vielä vaiheessa. Maltetaan vielä hetki. Päivämäärät ovat tiedossa, eli varaathan kalenteriisi itsellesi ja läheisillesi aikaa tulla tervehtimään sukulaisia Vaasaan.

Juhlatoimikuntaan kuuluvat neuvoston jäsenet Riitta Vainionpää ja Sirkka Uschakoff, ole rohkeasti heihin yhteydessä, mikäli haluat kökkäväkeen (talkoo-) mukaan. Sukujuhlissa on ollut satoja ihmisiä, joten kaikki avuliaisuus otetaan mielellään vastaan.